Shungit armbånd

119,00 kr.

Shungit indeholder stærke helbredende kræfter. Den er den eneste sten som indeholder fullerener, som er et meget kraftfuldt antioxidant. Giver jordforbindelse og hjælper dig med at manifestere ønsker i livet.
Perlerne måler 6mm
Stjernetegn: Skorpion
Chakra: Rod

På lager

Læs mere om produktet her

Shungit armbånd er ikke kun elegante og stilfulde, men de tilbyder også kraftfulde rensende og beskyttende energier. Deres unikke evne til at beskytte mod elektromagnetisk stråling gør dem særligt værdifulde i dagens teknologiske verden, hvor vi konstant udsættes for stråling fra elektroniske enheder. Ved at bære et shungit armbånd kan du skabe en beskyttende barriere mod disse skadelige energier og fremme en følelse af balance og heling i dit energifelt. Shungit armbånd er en værdifuld tilføjelse til enhver smykkesamling for dem, der søger både æstetisk skønhed og spirituel beskyttelse.

Dannelse: Shungit er en sjælden kulstofholdig sten, der primært består af fulvitter, en form af kulstofmolekyler, der ligner dem, der findes i grafit. Shungit dannedes for omkring 2 milliarder år siden, og dets præcise dannelsesproces er stadig genstand for videnskabelig undersøgelse. Det antages, at shungit blev dannet gennem komplekse biologiske og geologiske processer, muligvis fra aflejringer af gamle mikroskopiske organismer, der blev udsat for højtryk og temperatur over geologiske tidsaldre.

Oprindelse: Shungit findes hovedsageligt i Karelen-regionen i Rusland, nær landsbyen Shunga, som stenen er opkaldt efter. Denne region er kendt for sine store forekomster af shungit, som har været anvendt lokalt i århundreder til dets helbredende og rensende egenskaber. Shungit fra Karelen anses for at være af den højeste kvalitet og renhed.

Rensning og opladning af Shungit :

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalaya salt
  • Røgelse
  • Vand
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af din båndet Ametyst kugle, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Shungit armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen