Ægte Citrin tårn nr2

725,00 kr.

Ægte Citrin kan øge dit selvværd, og skaber et positivt miljø i din familie og vennekreds. Giver klare tanker, overblik og dæmper nervøsitet. Derfor god i forbindelse med fx. eksamen eller jobsamtale.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Ægte Citrin

Ægte Citrin har længe været forbundet med glæde, velstand og rigdom, og  tiltrækker økonomisk succes. På et energetisk plan siges Citrin at være en kraftfuld sten, der renser og balancerer energicentrene, især solar plexus-chakraet. Det kan hjælpe med at øge selvværd og selvtillid. Derfor er den fantastisk mod nervøsitet, og altså meget brugt i forbindelse med eksaminer, jobsamtaler og i andre pressede situationer.

Ægte citrin er en værdifuld krystal til meditation og åndeligt arbejde. Den kan hjælpe med at forbinde dig med din indre visdom, og styrke din åndelige vibration. Citrin kan også bruges til at skabe et beskyttende energifelt omkring dig.

Ægte citrin er en variation af kvarts og er kendt for sin klare, gyldne farve, der stråler varme og positivitet. Den kan forekomme i forskellige nuancer, fra lys gul til en dybere ravfarve.

Mål: 12 x 5cm
Stjernetegn: Tvilling, vægt og tyr.
Chakra: solar plexus og krone.

Hvor er det godt at placere den?

Gode steder kunne være:

1: På din arbejdsplads eller hjemmekontor. Her vil den kunne støtte dig hvis du møder nye svære udfordringer, til den svære samtale, og til at opnå succes.

2: Det kunne også være i dit køkken alrum hvor du både kan være dig selv, og mødes med familie og venner. Her vil den skabe glæde og nærvær.

3: Har du et sted du mediterer? Da Citrin er super til at løfte din åndlige vækst, er det også et bud på hvor den kan placeres.

Rensning og opladning af ægte Citrin:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Ægte Citrin tårn nr2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen