Grøn Aventurin kugler

20,00 kr.

Grøn Aventurin beskytter dit hjertechakra. Det er en rigtig lykkesten da den giver held i både kærlighed, arbejde og pengesager. Den skaber  balance i den mandlige og kvindelige energi vi alle besidder. Bruges ved hjerteproblemer, hudlidelser og øresusen. Mod forhøjet blodtryk og nervøst hjerte.
Stjernetegn: Vædder
Chakra: Hjerte
Mål: 1,6cm

På lager

Læs mere om produktet her

Grøn aventurin kugler er smukke og energiske krystaller, der kombinerer stenens naturlige skønhed med dens dybe spirituelle egenskaber. Disse kugler fungerer som både dekorative genstande og kraftfulde værktøjer til heling og meditation. Den runde form symboliserer helhed og harmoni, mens aventurinens grønne nuancer udstråler ro og forbindelse til naturen.

Dannelse

Grøn aventurin er en variant af kvarts, der dannes over millioner af år i jordens dybder. Dens karakteristiske grønne farve opstår på grund af små indeslutninger af fuchsite, som giver stenen dens glitrende overflade. Aventurin findes ofte i Brasilien, Indien og Rusland og udvindes som store blokke, der herefter poleres til kugler, hvilket fremhæver stenens unikke skønhed og farvevariationer. Denne langsomme dannelse af grøn aventurin gør hver kugle unik og enestående.

Historie

Historisk set har grøn aventurin været værdsat for sin forbindelse til held og lykke. I oldtiden blev den brugt som talisman for succes og velstand og blev betragtet som en sten, der kunne tiltrække positive energier og beskytte mod negativitet. Navnet “aventurin” stammer fra det italienske “a ventura”, som betyder “ved en tilfældighed”, og henviser til den heldige opdagelse af stenen. Aventurin har været populær i både smykker og spirituelle praksisser i mange kulturer og er blevet brugt til at fremme held, indre ro og emotionel balance.

Egenskaber

Grøn aventurin er kendt for sine kraftfulde helingsegenskaber, især når det kommer til hjerteheling og følelsesmæssig balance. Den menes at være forbundet med hjertechakraet og hjælper med at åbne hjertet for kærlighed, medfølelse og selvomsorg. Aventurin hjælper med at bringe held, heldige muligheder og succes i nye projekter eller eventyr. Den er også kendt for at reducere stress, fremme følelsesmæssig ro og hjælpe med at afbalancere følelser.

Når grøn aventurin bruges som kugle, udstråler den sin energi jævnt i alle retninger, hvilket gør den til et kraftfuldt redskab i meditation og rumheling. Aventurinens blide, men kraftfulde energi hjælper med at opløse negative følelser og skabe plads til positivitet og indre fred.

Symbolikken i en Kugle

Kugleformen er en af de mest kraftfulde former inden for krystalheling, da den symboliserer helhed, uendelighed og balance. I krystalpraksis udsender en kugle energi lige meget i alle retninger, hvilket skaber en harmonisk og afbalanceret energi i det rum, hvor den er placeret. Kuglen symboliserer også fuldkommenhed og evigheden, uden begyndelse eller ende, og fremmer en følelse af kontinuitet og flow.

Når grøn aventurin er formet som en kugle, forstærkes dens evne til at skabe følelsesmæssig balance og tiltrække held. Kuglen hjælper med at harmonisere energierne i rummet og fremme en konstant strøm af positiv energi. Den er et symbol på jordforbindelse og forbindelse til naturens helende kræfter.

Vores grøn aventurin kugler er nøje udvalgt for deres kvalitet og skønhed. De fungerer som smukke dekorative genstande og som kraftfulde værktøjer til at bringe harmoni og held ind i dit liv.

Rensning:

Rensning og opladning af grøn aventurin kugle:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af Rosenkvarts, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Grøn Aventurin kugler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen