Pink Halit Nr 1

1.195,00 kr.

Denne smukke Pink Halit er i en utrolig flot kvalitet. Den fine lyserøde krystal giver følelsen af omsorg, og beskyttelse. Halit er en fantastisk healer, og den hjælper dig til at genfinde balance i både krop, sind og sjæl. Den har en helt utrolig energi, som gør dig mere modtagelig overfor den kærlighed du ønsker. Giver ro, velvære og velstand.
Mål: 10 x 10cm

Ikke på lager

Læs mere om produktet her

Energien i Pink Halit 

Pink Halit, også kendt som Rose Halit, er en bemærkelsesværdig krystal med en betagende lyserød farve. Denne krystal er dannet af halit, der er et mineral, der primært består af natriumchlorid. Det er ofte fundet i saltminer rundt om i verden.

Det, der gør Pink Halit så unik, er dens smukke lyserøde farve, som kan variere fra blød pastelrosa til dybere nuancer af pink. Farven skyldes ofte indholdet af mineraler som jern eller manganeser i krystallen.

Ud over sin skønhed har Pink Halit også spirituelle egenskaber. Den er særligt forbundet med hjertechakraet og kan hjælpe med at åbne dit hjerte for kærlighed. Den er også kendt for sin beroligende energi, der hjælper med at reducere stress og angst. Det siges at fremme følelser af fred og velvære, hvilket gør det til en ideel krystal at meditere med.

Er du åben for at udvikle dit spirituelle liv, kan Halit løfte dig til helt nye højder. Den åbner dit kronechakra så du kan modtage oppefra, men ikke uden at give dig den robusthed og og den jordforbindelse, du har brug for i udviklingen.

Alt i alt er Pink Halit en smuk og kraftfuld krystal,  som skaber en følelse af balance og harmoni i dit liv. Den vil være en værdifuld tilføjelse til enhver krystalsamling, og kan være til stor støtte i dit indre arbejde, og spirituelle rejse.

Vigtigt: Den tåler ikke fugt og vand, da dette vil opløse den. Hvis den placeres i sollys, vil dens farve falme over tid.

Chakra: Alle

Stjernetegn: Alle

Rensning og opladning af Pink Halit:

  • Fuldmånens stråler
  • Røgelse
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Pink Halit Nr 1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen