Ansigtsrulle i Rosenkvarts

229,00 kr.

At anvende en ansigtsrulle er mere end bare en massagepraksis. Det er en mulighed for at fordybe dig i et øjeblik af selvforkælelse og velvære.

Ansigtsrullen er et populært skønhedsværktøj, der bruges til at forbedre hudens udseende, og fremme velvære. Når rullen føres hen over huden i bestemte mønstre, fremmer det ikke kun blodcirkulationen, men siges også at løsne blokeringer og lette energistrømmen. Dette kan afhjælpe væskeophobninger og medføre reducering af rynker og give huden en smukkere glød.

 

På lager

Læs mere om produktet her

Ansigtsrulle i Rosenkvarts

Ansigtsrullen i Rosenkvarts giver en beroligende energi, som nænsomt fjerner al negativ energi fra kroppen. Den er god til at healer på sårede følelser og giver dig ro og balance. Med Rosenkvarts vil du både udvikle evnen til at være mere selvkærlig, og vise næstekærlighed overfor dem du omgås. Bruges til afskærmning af skadelige stråler fra fx. telefon- fjernsyns- og computerskærme. Har man den i nærheden, stimuleres den sande livskraft. God mod stress og modvirker rynker.
Stjernetegn: Tyr og vægt.
Chakra: Hjerte.

Flere foretrækker at anvende både ansigtsrulle og Gua Sha. Rullen er fantastisk til de mere sarte steder fx omkring øjnene, hvor Gua Sha er virkelig effektiv til den mere dybdegående massage. Begge værktøjer kan være gavnlige for hudens sundhed.

 

 

Mindfulness

At være til stede i nuet kan være en udfordring for mange i en stresset hverdag. Derfor kan det være nødvendigt at tilføje rolige stunder, netop for at reducere stress og udbrændthed. Pga. den stigende tendens er ordet “mindful” de seneste år blevet særdeles kendt. At være ”mindful” refererer til at være opmærksom på, og nærværende i øjeblikket uden at dømme. Det er en praksis, der stammer fra buddhistisk meditation, og er blevet populær i moderne psykologi og selvudvikling. At være mindful handler om at opnå en bevidst tilstand, hvor du fuldt ud oplever nuet, uden at lade tanker om fortiden eller fremtiden forstyrre dig.

 

Rensning og opladning af Rosenkvarts:
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering
  • Vand

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Ansigtsrulle i Rosenkvarts”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *