Bjergkrystal tårn nr4

425,00 kr.

Bjergkrystallen er en fantastisk healer, og energigiver. Den hjælper med at give klarhed i tanker og med at fjerne forvirring, hvilket gør den ideel til meditation og koncentration.
Højde: 10cm
Stjernetegn: Alle
Chakra: Alle

På lager

Læs mere om produktet her
Bjergkrystal eller “master healeren,” anses af mange som den mest powerfulde og essentielle krystal overhovedet. Bjergkrystallen er meget healende og energigivende og er derfor anvendt til stort set alle former for skavanker. En af de primære egenskaber ved bjergkrystal er dens evne til at forstærke energier og intentioner. Det fungerer som en forstærker for andre krystaller, energiarbejde og positive intentioner.
Derfor er den et “musthave” for alle krystalelskere, og nybegyndere inden for krystalverdenen. Den rene energi giver dig klare tanker og mulighed for at leve dine talenter fuldt ud.
Bjergkrystal er ofte forbundet med helbredende energier. Det kan hjælpe med at genoprette balance i kroppen og forbedre den generelle vitalitet.
Spidsen målretter healingen til det sted der er behov for det, og forstærker de positive energier. Derfor kan du med fordel vende denne ind mod dig selv under meditation, under en krystalhealing eller du kan placere den et sted, hvor den kan sprede sin energi ud i dit hjem.
Bjergkrystal siges at have en balancerende virkning på kroppens energicentre, også kendt som chakraer. Det hjælper med at harmonisere energistrømmen og fremmer generel energibalancering.
Bjergkrystal er en kvarts som både kan være helt klar eller mælkehvid. Den er i familie med røgkvarts, rosenkvarts, ametyst og citrin.

Rensning og opladning af Bjergkrystal:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Bjergkrystal tårn nr4”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *