Chrysopras hjerte

245,00 kr.

Chrysopras hjertet virker beroligende. Det lærer dig at forstå og acceptere de livsopgaver du oplever i livet.
Hjælper dig med at træffe valg. Fjerner under- og overlegenhed. Skal du gøre forretninger, får den dig til at udstråle mod og fortrolighed.
Stjernetegn: Vægt
Chakra: Hjerte

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Chrysopras

Chrysopras kan ikke forhindre de udfordringer livet bringer, men den kan hjælpe med at se tingene med lidt andre øjne. Det vi gennemgår kan nemlig også være lærerige oplevelser. At forstå dine livsopgaver, kræver en kombination af indre opdagelsesrejse, tålmodighed og åbenhed. En god ide kan være at meditere med Chrysoprasen. Overvej, hvad du har lært af tidligere udfordringer, og hvordan disse erfaringer kan forme din vej fremad. At forbinde dig med din åndelige side kan hjælpe med at afklare livsformål, og det kan gøre dig gøre dig mere selvsikker i de valg og beslutninger du må tage i fremtiden.
Bruges til behandling af gigt, øjenlidelser, menstruationssmerter, prostata og kræft.
Hjertet måler 6,7cm x 7,2cm

Hjertet som symbol

Hjertet er mest kendt som symbolet på kærlighed og romantik. Og ofte bruges det som et symbol for følelsesmæssig forbindelse, og intimitet mellem mennesker. Hjertet repræsenterer også medfølelse, venlighed og omsorg.

I mange kulturer betragtes hjertet som centrum af livet og vitalitet. Det symboliserer energi, styrke og livskraft, og derfor forbundet med fysisk sundhed og velvære.

Hjertet kan også symbolisere sjælen eller åndeligheden. Det kan repræsentere den indre kerne eller essens af en person.

I nogle kulturer og traditioner anses hjertet som et symbol på beskyttelse. Amuletter og talismænd, formet som hjerter kan bæres for at tiltrække beskyttelse og lykke.

Rensning og opladning af Chrysopras:
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Røgelse
  • Jord
  • Vand
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Chrysopras hjerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *