Gua Sha i Ametyst

189,00 kr.

At anvende Gua Sha, er mere end bare en massagepraksis. Det er en mulighed for at fordybe dig i et øjeblik af selvforkælelse og velvære.

Gua Sha er et populært skønhedsværktøj, der bruges til at forbedre hudens udseende, og fremme velvære. Når Gua Sha redskabet glides over huden i bestemte mønstre, fremmer det ikke kun blodcirkulationen, men siges også at løsne blokeringer og lette energistrømmen. Dette kan afhjælpe væskeophobninger og medføre reducering af rynker og give huden en smukkere glød.

Ametysten har en beroligende og afslappende energi. Det kan hjælpe med at lindre stress, angst og følelsesmæssig uro.

 

 

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Ametyst

Ametyst er en af de mest velkendte krystaller vi har. Det er en fantastisk smuk krystal, som tiltrækker os med sin smukke lilla farve, og høje vibration. Det er en meget beroligende krystal, som er god mod søvnløshed og dårlige drømme. Den giver selvtillid og klarhed i tanker, og styrker dine psykiske evner. Den renser din aura og højner energien omkring dig.

Ametysten er helt perfekt til dig, der føler dig stresset, og hvor forvirring og frygt, har overtaget magten. Her vil den støtte dig i at skabe klarhed, og samtidig beskytte dig, så du kan komme videre. Er du interesseret i at udvikle dig spirituelt, vil Ametysten stimulere dit 3. øje, og åbne op for nye energier, indsigter og inspirationer.

Da dens energi er meget blid, vil ikke overvælde dig, men være en klar og positiv energi, som du let kan forbinde dig med.

Gennem tiden er Ametysten brugt mod misbrug, mavepine, migræne, hudlidelser og feber.

Ametyst er en kvarts variation, der altså tilhører den kraftfulde kvartsfamilie.

Flere og flere foretrækker at anvende Gua Sha i deres hudplejerutiner. Den er velegnet til en dybdegående massage af ansigtet, som effektivt løsner op for spændinger. Gua Sha kan være gavnlig for hudens sundhed og give en smuk glød til huden.

 

Mindfulness

At være til stede i nuet kan være en udfordring for mange i en stresset hverdag. Derfor kan det være nødvendigt at tilføje rolige stunder, netop for at reducere stress og udbrændthed. Pga. den stigende tendens er ordet “mindful” de seneste år blevet særdeles kendt. At være ”mindful” refererer til at være opmærksom på, og nærværende i øjeblikket uden at dømme. Det er en praksis, der stammer fra buddhistisk meditation, og er blevet populær i moderne psykologi og selvudvikling. At være mindful handler om at opnå en bevidst tilstand, hvor du fuldt ud oplever nuet, uden at lade tanker om fortiden eller fremtiden forstyrre dig.

 

Rensning og opladning af Ametyst:
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering
  • Vand

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Gua Sha i Ametyst”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *