Gua Sha i grøn Jade

169,00 kr.

At anvende Gua Sha, er mere end bare en massagepraksis. Det er en mulighed for at fordybe dig i et øjeblik af selvforkælelse og velvære.

Gua Sha er et populært skønhedsværktøj, der bruges til at forbedre hudens udseende, og fremme velvære. Når Gua Sha redskabet glides over huden i bestemte mønstre, fremmer det ikke kun blodcirkulationen, men siges også at løsne blokeringer og lette energistrømmen. Dette kan afhjælpe væskeophobninger og medføre reducering af rynker og give huden en smukkere glød.

 

På lager

Læs mere om produktet her

Gua Sha i grøn Jade

Grøn Jade menes at have helende egenskaber, især inden for det fysiske helbred. Det kan hjælpe med at lindre smerter, styrker kroppens immunforsvar, og anses også for at fremme følelsesmæssig balance og stabilitet. Det har en beroligende virkning og kan hjælpe med at lindre stress og angst.

Grøn Jade tydeliggør dine drømme og hjælper dig med bedre at huske dem. Men det er ikke kun de drømme du har under søvn, men også de drømme du har for livet som Jaden kærligt puffer til. Den indeholder en blid energi som både vil bringe dig rigdom og sundhed. Ved økonomiske problemer, vil den hjælpe dig med at finde styrken til at opnå succes og balance.

Stjernetegn: vædder, tvilling, tyr og vægt.
Chakra: Hjerte.

Flere og flere foretrækker at anvende Gua Sha i deres hudplejerutiner. Den er velegnet til en dybdegående massage af ansigtet, som effektivt løsner op for spændinger. Gua Sha kan være gavnlig for hudens sundhed og give en smuk glød til huden.

 

Mindfulness

At være til stede i nuet kan være en udfordring for mange i en stresset hverdag. Derfor kan det være nødvendigt at tilføje rolige stunder, netop for at reducere stress og udbrændthed. Pga. den stigende tendens er ordet “mindful” de seneste år blevet særdeles kendt. At være ”mindful” refererer til at være opmærksom på, og nærværende i øjeblikket uden at dømme. Det er en praksis, der stammer fra buddhistisk meditation, og er blevet populær i moderne psykologi og selvudvikling. At være mindful handler om at opnå en bevidst tilstand, hvor du fuldt ud oplever nuet, uden at lade tanker om fortiden eller fremtiden forstyrre dig.

 

Rensning og opladning af grøn Jade:
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering
  • Vand

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Gua Sha i grøn Jade”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *