Gua Sha i Rosenkvarts

189,00 kr.

På lager

At anvende Gua Sha, er mere end bare en massagepraksis. Det er en mulighed for at fordybe dig i et øjeblik af selvforkælelse og velvære.

Gua Sha er et populært skønhedsværktøj, der bruges til at forbedre hudens udseende, og fremme velvære. Når Gua Sha redskabet glides over huden i bestemte mønstre, fremmer det ikke kun blodcirkulationen, men siges også at løsne blokeringer og lette energistrømmen. Dette kan afhjælpe væskeophobninger og medføre reducering af rynker og give huden en smukkere glød.

Energien i Rosenkvarts

Gua Sha i Rosenkvarts giver en beroligende energi, som nænsomt fjerner al negativ energi fra kroppen. Den er god til at healer på sårede følelser og giver dig ro og balance. Med rosenkvarts vil du både udvikle evnen til at være mere selvkærlig, og vise næstekærlighed overfor dem du omgås. Bruges til afskærmning af skadelige stråler fra fx. telefon- fjernsyns- og computerskærme. Har man den i nærheden, stimuleres den sande livskraft. God mod stress og modvirker rynker.
Stjernetegn: Tyr og vægt.
Chakra: Hjerte.

 

Mindfulness

Flere og flere foretrækker at anvende Gua Sha i deres hudplejerutiner. Den er velegnet til en forfriskende massage af ansigtet, som effektivt løsner op for spændinger. Gua Sha kan være gavnlig for hudens sundhed og give en smuk glød til huden. Med Gua Sha i Rosenkvarts er selvkærlighed i højsædet. At være selvkærlig indebærer at give sig selv den samme omsorg, respekt og kærlighed, som man ville give sine aller kæreste.

Mindfulness handler om at opnå en bevidst tilstand, hvor du fuldt ud oplever nuet, uden at lade tanker om fortiden eller fremtiden forstyrre dig. At være til stede i nuet kan være en udfordring for mange i en stresset hverdag. Derfor kan det være nødvendigt at tilføje rolige stunder, netop for at reducere stress og udbrændthed. Pga. den stigende tendens er ordet “mindful” de seneste år blevet særdeles kendt. At være ”mindful” refererer til at være opmærksom på, og nærværende i øjeblikket uden at dømme. Det er en praksis, der stammer fra buddhistisk meditation, og er blevet populær i moderne psykologi og selvudvikling.

 

Flere og flere foretrækker at anvende Gua Sha i deres hudplejerutiner. Den er velegnet til en dybdegående massage af ansigtet, som effektivt løsner op for spændinger. Gua Sha kan være gavnlig for hudens sundhed og give en smuk glød til huden.

 

Rensning og opladning af Rosenkvarts:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.