Jaspis hav hjerte

259,00 kr.

På lager

Et super lækkert hjerte i Jaspis Hav. Den giver tålmodighed og gør dig ansvarsbevidst. Med Jaspis hav vil du få energi til at høre det ekstra der skal til, for at nå dine mål. Et super lækkert hjerte i Jaspis Hav. Den giver tålmodighed og gør dig ansvarsbevidst. Med Jaspis hav vil du få energi til at høre det ekstra der skal til, for at nå dine mål.
Stjernetegn: Løve
Chakra: Alle

Energien i Jaspis Hav

Hjertet i Jaspis hav, også kendt som ocean jaspis eller ocean jasper på engelsk, er en variant af jaspis, der ofte har unikke mønstre og farver.

Jaspis Hav har energi som havet, derfra har den sit navn. Ro, dybde, klarhed og styrke er nogle af de energier den besidder.

Jaspis hav menes at fremme en følelse af indre ro og balance. Ved at få ro i sindet og mindske stress, kan man altså på den måde vise større tålmodighed.

Hjælper med at bevare et roligt åndedræt under meditation og healing.

Hjertet måler 6,9cm i højden, 7,9cm i bredden og 4,2cm i dybden

Hjertet som symbol

Hjertet er mest kendt som symbolet på kærlighed og romantik. Og ofte bruges det som et symbol for følelsesmæssig forbindelse, og intimitet mellem mennesker. Hjertet repræsenterer også medfølelse, venlighed og omsorg.

I mange kulturer betragtes hjertet som centrum af livet og vitalitet. Det symboliserer energi, styrke og livskraft, og derfor forbundet med fysisk sundhed og velvære.

Hjertet kan også symbolisere sjælen eller åndeligheden. Det kan repræsentere den indre kerne eller essens af en person.

I nogle kulturer og traditioner anses hjertet som et symbol på beskyttelse. Amuletter og talismænd, formet som hjerter kan bæres for at tiltrække beskyttelse og lykke.

Rensning og opladning af Jaspis Hav:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Røgelse
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.