Jaspis Polychrome hjerte

Jaspis Polychrome støtter dig i følelsesmæssig balance og stabilitet. Man kan få den samme følelse af Jaspis Polychrome, som når mosekonen brygger. En spændende, ukendt og dragende verden. Den giver mod og lyst til at undersøge det ukendte. Den er god hvis man har frygt for kontakt og kommunikation med ikke-jordiske væsner.
Hjertet måler 7,2cm i højden, 8 i bredden og 3,4cm i dybden
Stjernetegn: Løve
Chakra: Alle
Læs mere om produktet her

Energien i Jaspis Polychrome

Jaspis Polychrome er som de mange andre jaspisvarianter kendt for, at have jordforbindende egenskaber. Den kan hjælpe med at forankre energien og skabe en følelse af stabilitet.

Den kan støtte selvudtryk og kommunikation og hjælpe med at udtrykke tanker og følelser mere klart og åbent.

Med sine levende farver og komplekse mønstre  kan Jaspis Polychrome fremme kreativitet, og inspirere til nye idéer. Det siges at åbne sindet for nye perspektiver og udtryksformer.

Polychrome giver det mod der skal til, for at være åben over for nye perspektiver, ideer og synspunkter. Det vil udfordre dine eksisterende overbevisninger, og give velvillighed til at se verden på en ny måde. Mod til at undersøge det ukendte er en dyrebar egenskab, der kan åbne døre for nye muligheder og berige ens livserfaringer. Det er vigtigt at erkende, at det ikke altid er let, men det kan være givende og berigende på mange niveauer.

Hjertet som symbol

Hjertet er mest kendt som symbolet på kærlighed og romantik. Og ofte bruges det som et symbol for følelsesmæssig forbindelse, og intimitet mellem mennesker. Hjertet repræsenterer også medfølelse, venlighed og omsorg.

I mange kulturer betragtes hjertet som centrum af livet og vitalitet. Det symboliserer energi, styrke og livskraft, og derfor forbundet med fysisk sundhed og velvære.

Hjertet kan også symbolisere sjælen eller åndeligheden. Det kan repræsentere den indre kerne eller essens af en person.

I nogle kulturer og traditioner anses hjertet som et symbol på beskyttelse. Amuletter og talismænd, formet som hjerter kan bæres for at tiltrække beskyttelse og lykke.

Rensning og opladning af Jaspis Polychrome:

  • Vand
  • Måneskin
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Jaspis Polychrome hjerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *