Krystal vandflaske

189,00 kr.

På lager

Dyk ned i en verden af velvære med vores krystal vandflaske. Denne elegante og funktionelle flaske kombinerer skønhed og sundhed, idet den integrerer krystallerne med dine daglige vandrutiner. Designet til at give dig en unik oplevelse, mens du opretholder en god væskebalance. Tag den med dig på arbejde, træning eller hvor end dagen fører dig hen.

 

 

Funktioner og Fordele:

Bunden af ​​flasken skrues af, og de ønskede mini krystaller fyldes i. Du kan vælge én slags eller blande flere. Skru bunden på, og fyld vand i flasken. Lad den gerne stå natten over, så krystallerne kan få tid til at afgive deres energi til vandet.

Den slanke og ergonomiske form gør det let at håndtere og tage med dig overalt. En stram lukning sikrer, at væsken forbliver inde i flasken uden risiko for lækager. Med flasken medfølger et etui i sort neopren som både beskytter flasken, og holder væsken kold.

Flasken adskilles nemt for grundig rengøring.

Bidrag til miljøet ved at vælge genanvendelige produkter. Vores krystal vandflaske er en bæredygtig måde at opmuntre til at opretholde en god væskebalance.

Vælg mellem flere forskellige slags mini krystaller med hver sine unikke egenskaber. Find dem under kategorien “Mini”.

Bemærk: Mini krystallerne på fotoet medfølger ikke.