Labradorit sunset

359,00 kr.

På lager

Denne free form er langt smukkere i virkeligheden end på foto. En Labradorit sunset indeholder det smukkeste farvespil. Det associerer til solnedgangen på en kold og fugtig vinterdag. En periode hvor vi ofte lukker os mere inde. Går i hi, eller hvor nogle ligefrem bliver deprimerede.
Det er netop på det tidspunkt hvor vi har brug for opløftning, et varmt kram af farver, som får vores øjne til at spærre op, og se fremad.
Den giver fornyet energi, styrker intuitionen, og lader os se tingene fra en ny vinkel.
Den kan ved første øjekast se grå og kedelig ud. Men ser du efter, vil du se en helt anden side af den. Labradorit hjælper dig med at se tingene fra en ny vinkel. Du vil kunne løsrive dig fra indgroede vaner, og skifte til et nyt spor.
Et sagn fra inuitter fortæller, at nordlyset var fanget i en klippe. Da inuitten satte sit våben i klippen, frigjorde han nordlyset. Men ikke alt slap ud, og dermed ses det smukke skær i klippestykkerne. God mod stress og uro.
Mål: 7cm
Stjernetegn: Skytte, løve og skorpion.
Chakra: Alle

Rensning og opladning af Labradorit:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Røgelse
  • Vand
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.