Varenummer (SKU): 101327 Kategorier: , , Tags: , , , , , , , ,

Mos Agat hjerter

110,00 kr.

På lager

Giver dine overtalelsesevner et løft og styrker dig i alle formål. Hjælper med at styrke dit ego og giver dig følelsesmæssig balance. Den gør det muligt for dig at se det gode i andre, og derved vil den føre sammen.
Stjernetegn: Jomfru
Chakra: Hjerte.

Energien i Mos Agat

Mos Agat har fået sit navn fra de moslignende eller trælignende indeslutninger, som findes i stenen.

Den styrker forbindelsen med naturen og jordens energier, og derfor er Mos Agat kendt for at fremme stabilitet og balance, både fysisk og følelsesmæssigt. Den hjælper med at bringe harmoni, og med at se lyst på tingene. At kunne få øje på alle de smukke ting i livet, kan være en kraftfuld praksis for at dyrke glæde, taknemmelighed og en positiv livsindstilling. Det vil åbne dit hjerte og tiltrække endnu mere du kan glæde dig over. Også de mennesker du møder i livet vil du kunne anskue på en utrolig kærlig måde. Alle har fejl, og mange er tilbøjelige til, at sortere dem fra, hvis ikke de lige passer ind. Men du vil kunne filtrere fejlene fra, og se det gode og kærlige de indeholder.

Hjerterne måler ca. 4,5cm x 5cm

God ved diabetes, allergier, lever- nyre lidelser og hårtab. Stimulerer fordøjelsen. Bruges ved dårligt knæ og til en slankekur.

Hjertet som symbol

Hjertet er mest kendt som symbolet på kærlighed og romantik. Og ofte bruges det som et symbol for følelsesmæssig forbindelse, og intimitet mellem mennesker. Hjertet repræsenterer også medfølelse, venlighed og omsorg.

I mange kulturer betragtes hjertet som centrum af livet og vitalitet. Det symboliserer energi, styrke og livskraft, og derfor forbundet med fysisk sundhed og velvære.

Hjertet kan også symbolisere sjælen eller åndeligheden. Det kan repræsentere den indre kerne eller essens af en person.

I nogle kulturer og traditioner anses hjertet som et symbol på beskyttelse. Amuletter og talismænd, formet som hjerter kan bæres for at tiltrække beskyttelse og lykke.

Rensning og opladning af Mos Agat:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.