Palo santo

15,00 kr.

På lager

Palo Santo kommer fra Sydamerika og betyder helligt træ. Det duftende træ er blevet anvendt siden oldtiden af inkaer, shamaner og medicinfolk, til hellige ritualer, rensning af energier og til healing.
Rens dine krystaller. Og hvorfor nu det?
Det er jo sådan, at vi laver energimærker overalt hvor vi er. Krystaller giver og tager, ligesom vi gør. Der er ikke nødvendigvis noget negativt i det, men når vi arbejder med krystaller, vil vi jo gerne have den rene energi fra dem. Når du modtager nye krystaller, vil der være energimærker fra mig, min forhandler, transport, og flere inden det. Hvis vi bruger en krystal 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen, har du også selv afsat pænt meget af din energi i den. Og derfor er det godt engang i mellem lige at få renset og dermed starte på en frisk.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Palo santo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anvendelse:
Sæt ild til spidsen af træet og lad det brænde ca et minut. Pust flammen ud, og før røgen rundt i rummet, over krystaller eller omkring en person. Når du er færdig, kan du stampe den let på en ildfast overflade. Det praktiske ved Palo Santo, i forhold til Salvie er, at dan bruges mange gange.