Varenummer (SKU): 101687 Kategorier: , , , , Tags: , , , , , , , ,

Rav hjerte vedhæng

69,00 kr.

De elegante hjertevedhæng i rav og sterling sølv er perfekte til at tilføje et strejf af naturlig skønhed og tidløs elegance til enhver smykkesamling. Det lille hjerte bringer skønhed, lethed og lys.

Hjerteformen er et universelt symbol på kærlighed og medfølelse. At bære et hjertevedhæng i rav er ikke kun et modeudtryk, men også en påmindelse om de varme følelser og gode energier, som rav bringer. Derudover kan Rav tilbyde en række helende og energetiske fordele. Det er kendt for at give en smertelindrende og beroligende effekt.

Vedhænget passer perfekt sammen med Rav børne armbåndet. Du finder det lige her: https://krystalriget.dk/vare/rav-boerne-armbaand-kopier/

Anbefales ikke til børn under 3 år pga. kvælningsfare.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Rav 

At bære et Rav hjerte vedhæng er mere end blot en æstetisk fornøjelse; det er en kilde til helende energi, beskyttelse og symbolik.

Rav er endnu et af jordens mesterværker hvor der kan tilkobles utrolig mange begreber. Skønhed, fordybelse, forbindelse til naturen, lethed, lys og optimisme. Nærvær, ro, rigdom, sundhed og velvære. Og jeg kunne blive ved!

Rav hjertets varme, gyldne farve, skaber en energi fuld af balance og harmoni. Dette kan skabe en bedre evne til at håndtere følelser og en generel følelse af velvære. Rav er forbundet med jordens energi, hvilket kan hjælpe med at føle stabilitet. Dette kan være særlig gavnligt hvis man er tilbøjelig til at være overaktiv eller har svært ved at koncentrere sig.

Rav, også kendt som “nordens guld”, er en organisk ædelsten dannet af forstenet træharpiks. Det har været værdsat i tusinder af år for både sin skønhed og sine unikke egenskaber. Rav dannes fra harpiks, der udskilles af visse typer træer, primært nåletræer. Over millioner af år gennemgår harpiksen en polymeriseringsproces, hvor den hærder og bliver til rav. Denne proces involverer også eksponering for varme og tryk, hvilket yderligere bidrager til hærdningen.

 

Hjertet som symbol

Hjertet er mest kendt som symbolet på kærlighed og romantik. Og ofte bruges det som et symbol for følelsesmæssig forbindelse, og intimitet mellem mennesker. Hjertet repræsenterer også medfølelse, venlighed og omsorg.

I mange kulturer betragtes hjertet som centrum af livet og vitalitet. Det symboliserer energi, styrke og livskraft, og derfor forbundet med fysisk sundhed og velvære.

Hjertet kan også symbolisere sjælen eller åndeligheden. Det kan repræsentere den indre kerne eller essens af en person.

I nogle kulturer og traditioner anses hjertet som et symbol på beskyttelse. Amuletter og talismænd, formet som hjerter kan bæres for at tiltrække beskyttelse og lykke.

 

Rensning og opladning af Rav:

  • Vand
  • Måneskin
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

 

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af dit Rav hjerte vedhæng, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Rav hjerte vedhæng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *