Rosenkvarts armbånd

99,00 kr.

På lager

Rosenkvarts giver en beroligende energi, som nænsomt fjerner negativ energi fra kroppen. Afbalancerer og bruges til afskærmning af skadelige stråler fra telefon- fjernsyns- og computerskærme. Ved at have den i nærheden stimuleres den sande livskraft. God til at heale på følelser. Står for næstekærlighed. Mod stress og modvirker rynker.

Energien i Rosenkvarts

Rosenkvarts er mest kendt for sin forbindelse til kærlighed. Den åbner og aktiverer hjertechakraet, hvilket fremmer kærlige følelser, medfølelse og forbindelsen til andre. Energien i Rosenkvarts støtter selvaccept og selvkærlighed, og kan hjælpe med at reducere negative tanker om sig selv og fremme en positiv selvopfattelse. Da Rosenkvarts også betragtes som en sten for følelsesmæssig heling, kan den hjælpe med at lindre sorg, hjertebrud og andre følelsesmæssige smerter.

Hvorfor lige armbånd?

Vil du gerne have energierne med dig rundt i løbet af dagen, er det oplagt med enten lommesten eller som smykke. De mange forskellige energi armbånd giver dig ikke “bare” energi. Du får et smykke som er synlig for dig selv og omverden. Jo oftere du ser og mærker din krystal, og jo mere energi du lægger i den, jo mere kan den give dig tilbage. Armbåndende findes i et væld af farver og energier som kan passe til enhver lejlighed.

Perlerne er facetslebne og måler 4mm
Stjernetegn: Tyr og vægt.
Chakra: Hjerte.

 

Rensning og opladning af Rosenkvarts:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalaya salt
  • Røgelse
  • Vand
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.