Soyavoks – Pumpkin Spice

69,00 kr.

På lager

Grandma´s waffles soyavoks med duften af Pumpkin Spice giver duften af hjemmebag!  Med duften af græskar og kanel, skaber den øjeblikkeligt en stemning hjemmelig hygge og kærligt samvær. 
				

Duften

Denne soyavoks dufter af græskar og kanel og giver en hyggelig og behagelig duft, der kan vække minder om varme hjem og familiære sammenkomster.

 

Soyavoks giver dig mulighed for at indarbejde aromaterapi i dit daglige liv. Vælg dufte, der hjælper med at reducere stress, forbedre søvn eller øge fokus, og skab en skræddersyet duftoplevelse. Med forskellige duftmuligheder kan du skabe din egen wellness-oase derhjemme. Brug beroligende dufte under meditation eller en opkvikkende duft for at starte dagen frisk.

Håndlavet med kærlighed og omtanke

Disse voks melters er håndlavede af en yderst passioneret, ung græsk kvinde. Alle er lavet med kærlighed, og med tanke på sundere indendørs atmosfære, uden bekymring for potentielle sundhedsrisici. Soyavoksen er naturlig, og fri for toksiner og skadelige kemikalier. Lavet til at give dig en duftoplevelse ud over det sædvanlige.

Soyavoks

Soyavoks har en naturlig evne til at og holde på dufte længere, så du kan nyde en langvarig og behagelig duftoplevelse i dit hjem. I denne pakke soyavoks er der en brændetid på op til 80 timer. Soyavoksen har et lav smeltepunkt, hvilket betyder, at den langsomt frigiver duften, og sikrer en langvarig og vedvarende duftoplevelse. Den lange brændetid gør, at du ikke behøver du at udskifte soyavoksen lige så ofte som andre duftprodukter. Soyavoks er alsidige og kan bruges i forskellige voksvarmere og duftlamper. De giver dig mulighed for at nyde forskellige dufte efter humør og sæson samtidig med, at du forkæler dine sanser, og skaber en atmosfære af ren velvære. Uanset om du nyder dem alene, eller deler den duftende oplevelse med andre, er soyavoks en enkel måde at bringe hygge og bæredygtighed ind i dit hjem.

Skab dine egne duftritualer baseret på dine spirituelle mål. Vælg dufte, der resonerer med dig personligt, og inkorporer dem i dine daglige praksisser for at forstærke din spirituelle rejse. Udforsk den transformative kraft af dufte og integrer dem i din spirituelle rejse. Uanset om det er gennem meditation, ritualer eller enkle øjeblikke af mindfulness, kan duftene omkring os være guider på vejen mod indre fred og spirituel forståelse.