Stjernetegn Løven

225,00 kr.

På lager

Løven er født i perioden 23. juli til 22. august. Personer der er født i Løvens stjernetegn, stråler om kap med solen og har typisk en charmerende udstråling, og en god portion selvtillid. Hvis løvens kære medmennesker har problemer, står den ofte forrest i køen for at hjælpe. Du kan lide at leve stort og hader det kedsommelige og ordinære. Det gør at din omgangskreds ser dig som et spændende menneske at være sammen med, for der sker altid noget i dit selskab. Men en stærk og kreativ løve har også udfordringer og noget at lære i livet. Løven higer efter opmærksomheden udefra, men kan have stor gavn af at vende blikket indad en gang i mellem. Mærk efter og opdag dine kvaliteter, uden det er andre der skal fortælle dig om dem. Find ro med dig selv. Tag ind i mellem et pusterum fra dit farverige liv.

En sammensætning af krystaller som både understøtter de kvaliteter den i forvejen besidder, men som også støtter der hvor udfordringen kan være:

Pyrit: For det første er guld farven lige noget for løven. Pyrit symboliserer solens varme, og da løven her er soltegnet, mest kendt som stjernetegn, passer det som fod i hose. Pyrit er som løven fuld af energi og nedbryder enhver form for modstand eller bakterie med sin perfekte fysiske tilstand.

Forstenet træ: Er meget groundende og og giver en fantastisk robusthed. Den giver indsigt og forståelse for det der må gennemleves, og er særlig god til at bearbejde et traume, så man kan genvinde følelsen af at være handlekraftig, vis og at være fri.

Grøn Opal: Giver ro og tid til fordybelse. En kærlig energi som åbner dit hjerte. Vær kærlig mod dig selv, det er ligeså vigtig som at modtage den fra andre.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Stjernetegn Løven”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rensning og opladning:
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Røgelse
  • Jord
  • Vand
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.