Røgkvarts penduler

85,00 kr.

Synes du det er svært at tage beslutninger? Kan du ikke helt mærke den der mavefornemmelse? Med pendulet har du mulighed for at få svar på helt konkrete spørgsmål.
Røgkvarts får de negative tanker til at forsvinde, og fjerner frygt og mindreværdskomplekser. Øger sexlyst og vitalitet. Giver størrer forståelse for naturen og miljøet. Regulerer kolesteroltallet. Bruges ved behandling af svulster i brystet, samt til folk der går til strålebehandling eller er i kemoterapi.
Røgkvarts er en Bjergkrystal som har været udsat for bestråling fra naturens side. Hvis den er helt mørk/sort, så kaldes den Morion.
Stjernetegn: Stenbuk og skytte.
Chakra: Rod, solar plexus og krone.

På lager

Læs mere om produktet her

Røgkvarts penduler

Røgkvarts er en fascinerende variant af kvarts, der kendetegnes ved sin karakteristiske røgfarvede, semi-transparente udseende. Farven kan variere fra en lys grå til en dyb brun eller sort tone, hvilket skyldes naturlig stråling fra omgivende mineraler under krystallens dannelse. Denne proces foregår over millioner af år, hvor krystallen gradvist udvikler sine unikke farvetoner. Den findes i mange dele af verden, herunder Brasilien, Skotland, Schweiz og USA, og er højt værdsat for både sin æstetiske og spirituelle betydning.

Røgkvarts historie

Historisk set har røgkvarts været brugt i mange kulturer på tværs af tid og rum. I det antikke Grækenland og Rom blev den betragtet som en sten med beskyttende egenskaber, mens kelterne i Skotland ærede den som landets nationale ædelsten, hvor den blev brugt som talisman mod negativ energi. De gamle egyptere menes også at have brugt røgkvarts til at forbinde med åndeverdenen og som en hjælp til at navigere gennem livets udfordringer.

Røgkvarts egenskaber:

Spirituelt set er røgkvarts kendt som en kraftfuld jordforbindelsessten, der hjælper med at bringe sindet tilbage til et roligt og stabilt sted. Den siges at være særlig effektiv til at forvandle negativ energi til positiv energi og dermed skabe en følelse af balance og harmoni i både sindet og kroppen. Mange bruger røgkvarts som en beskyttende krystal, der hjælper med at skærme mod negative påvirkninger fra omgivelserne, herunder elektromagnetisk stråling fra elektroniske enheder. Denne sten er også populær i meditation og healing, hvor den bruges til at fjerne mentale blokeringer og fremme klarhed og fokus.

Røgkvarts er stærkt forbundet med rodchakraet, som handler om stabilitet og sikkerhed. Denne krystal hjælper med at skabe en jordforbindelse, hvilket er særligt gavnligt for dem, der føler sig stressede eller overvældede. Den hjælper med at bringe ro i tankerne og skabe en mere afbalanceret tilgang til livets udfordringer.

Vores røgkvarts er nøje udvalgt for sin kvalitet og unikke farvevariationer. Hver sten er dannet naturligt og besidder sine egne særpræg, hvilket gør hver eneste røgkvarts til en enestående tilføjelse til din samling. Uanset om du bruger den til spirituelle formål, som en personlig amulet eller som en del af din indretning, vil røgkvarts bringe en følelse af balance, ro og beskyttelse til dit liv.

Rensning:

Rensning og opladning af røgkvarts penduler:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalaya salt
  • Røgelse
  • Vand
  • Jord
  • Visualisering

Ønsker du at læse mere om rensning af krystaller, så kan du læse vores blog indlæg her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Røgkvarts penduler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen