Sort Månesten kugle

499,00 kr.

Sort Månesten står for frugtbarhed og overskud. Trods den feminine energi, giver den handlekraft. Den er god til følelser, specielt de mystiske som kvinder kan indeholde. Den trækker tingene ud af mørket og bringer dem frem i lyset.
Sort Månesten skinner næsten refleks agtig i det rette lys.
Stjernetegn: Krebs, vægt og skorpion.
Chakra: Rod og hara.
Mål: 7cm

På lager

Læs mere om produktet her

Sort månesten kugle er en fascinerende og sjælden variant af den klassiske månesten, der er kendt for sin mystiske og elegante udstråling. Denne smukke kugle bringer en rolig, balancerende energi og er et perfekt redskab til meditation, healing og spirituel forbindelse.

Dannelse

Sort månesten er en type feldspatmineral, der dannes over millioner af år under intense geologiske forhold. Månesten opstår, når lag af mineraler, hovedsageligt orthoklas og albite, vokser sammen og skaber et lysreflekterende fænomen kendt som adularescens. Denne lysglød skaber en magisk, nærmest overnaturlig effekt, hvor lyset ser ud til at flyde over stenens overflade. Den mørke variant af månesten, sort månesten, får sin farve fra naturlige mineralindeslutninger, der giver den et unikt, dybt og mystisk udseende. Den udvindes hovedsageligt i lande som Indien, Sri Lanka og Australien.

Historie

Månesten, inklusive sort månesten, har i årtusinder været forbundet med månen og dens cyklusser. I mange kulturer er den blevet betragtet som en hellig sten, der bærer månes energi og kraft. Romerne mente, at månesten var skabt af frosset måneskin, og den blev ofte brugt som en talisman for beskyttelse og åndelig forbindelse. I gamle civilisationer blev månesten brugt til at styrke intuition, fremme frugtbarhed og skabe balance mellem krop og sind. Den sorte variant af månesten er relativt sjælden, men den har ligeledes været brugt til at forstærke åndelige ritualer og ceremonier gennem historien.

Egenskaber

Sort månesten er kendt for sine stærke beroligende og beskyttende egenskaber. Den er forbundet med det feminine, intuition og følelsesmæssig heling. Denne sten arbejder med rod- og kronechakraet, hvilket hjælper med at skabe en stærk jordforbindelse, samtidig med at den åbner for spirituelle forbindelser og indsigt. Sort månesten siges at fremme følelsesmæssig stabilitet, selvrefleksion og indre balance, hvilket gør den til et fremragende valg til meditation og healing.

Kugleformen forstærker månestenens energi ved at udsende den jævnt i alle retninger, hvilket skaber en harmonisk atmosfære og fremmer ro i rummet. Sort månesten er en kraftfuld ledsager for dem, der søger beskyttelse, indre styrke og dybere intuition.

Denne sort månesten kugle er en vidunderlig tilføjelse til enhver krystalsamling og en kilde til både æstetisk skønhed og spirituel visdom.

Rensning

Rensning og opladning af sort månesten:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af krystaller, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bed

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Sort Månesten kugle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen