Vedhæng i Sterling sølv, med sort Obsidian

275,00 kr.

God når du vil arbejde med dine skyggesider. Den arbejder med sandhedens kerne og fjerner blokeringer i energibanerne. Giver oprigtighed, ærlighed og en dybere indsigt i dit virke og gøremål. Fremmer kreativitet. I shamanismen bruges stenen til at finde og fjerne sygdomme. Anvendes mod muskelkramper og gigt.
Stjernetegn: Skytte.
Chakra: Rod

På lager

Læs mere om produktet her

Sort obsidian vedhæng er både en stilfuld og beskyttende sten, der kombinerer naturens rå kræfter med dyb spirituel betydning. Dette vedhæng er perfekt for dem, der ønsker at bære en stærk beskyttelsessten tæt på kroppen, samtidig med at de tilføjer et elegant touch til deres hverdag.

Dannelse

Sort obsidian er en naturlig vulkansk glassten, der dannes, når smeltet lava hurtigt afkøles uden at krystallisere. Denne proces sker i vulkanske områder, hvor lavaen hurtigt størkner på overfladen, hvilket resulterer i den glasagtige struktur og den dybsorte farve, som er karakteristisk for obsidian. Dens dannelse sker over kort tid i geologiske termer, og det er netop denne hurtige afkøling, der giver obsidian dens unikke, spejlblanke overflade og glatte tekstur.

Historie

Obsidian har en rig historie, der går tusinder af år tilbage, og den har været brugt af forskellige kulturer til både spirituelle og praktiske formål. Oldtidens civilisationer som aztekerne og mayaerne brugte sort obsidian til at lave skarpe redskaber og våben, men de betragtede også stenen som en hellig beskyttelsessten. I mange kulturer blev sort obsidian set som en åndelig værge, der kunne afværge onde ånder og beskytte mod negative energier. Stenen blev ofte brugt i spirituelle ceremonier og til fremstilling af spejle og krystalkugler, hvor den blev anvendt til at fremkalde indre visdom og seerskab.

Egenskaber

Sort obsidian er en af de mest kraftfulde beskyttelsessten, der fungerer som et energisk skjold mod negativitet. Dens stærke jordforbindelsesegenskaber hjælper med at skabe følelsesmæssig stabilitet og fjerne blokeringer, der kan forhindre personlig vækst. Obsidian er også kendt som en “sandhedens sten,” da den bringer skjulte følelser og tanker frem, hvilket hjælper bæreren med at konfrontere og bearbejde disse følelser på en konstruktiv måde.

Dette vedhæng giver dig mulighed for at bære sort obsidian tæt på kroppen, hvor dets energier kan beskytte dig mod negative påvirkninger og styrke din forbindelse til jordens energi. Udover beskyttelse hjælper sort obsidian også med at fremme klarhed i tanker og selvrefleksion, hvilket gør det til et ideelt redskab for personlig udvikling. Det er en kraftfuld allieret i din rejse mod følelsesmæssig heling, beskyttelse og indre styrke.

Sort obsidian vedhænget er både en elegant accessory og en praktisk amulet, der giver beskyttelse og balance, uanset hvor du er. Perfekt til daglig brug, meditation eller spirituel praksis.

Rensning:

Rensning og opladning af Rosenkvarts:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af Rosenkvarts, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Vedhæng i Sterling sølv, med sort Obsidian”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen