Jaspis Kabamba lommesten

39,00 kr.

Jaspis Kabamba indeholder en virkelig kraftfuld og healende energi. Arbejder med bearbejdelsen af sorg og skaber balance i følelserne og giver ro i sindet. Hjælper mod depression, og giver tro og livsmod tilbage i situationer, hvor alt håb synes ude. Giver større velvære og frigør årsagen til en sygdom og helbreder på alle planer. Anvendes mod hovedpine og ved hudsygdomme. Virker mod kramper og ukontrollerede bevægelser.
Stjernetegn: Løven
Chakra: Rod, hjerte og hals

På lager

Læs mere om produktet her

Jaspis Kabamba lommesten

Jaspis Kabamba, også kendt som Crocodile Jasper, er en fantastisk halvædelsten. Den fanger øjet med sine unikke mønstre i dybe grønne og sorte nuancer. Disse mønstre, der ofte ligner hvirvlende blade, skove eller endda skæl fra en krokodille, gør hver sten helt unik. Stenen stammer fra Afrika og er en form for kvarts, der er blevet omdannet af millioner af års geologiske processer.

Jaspis Kabamba er ikke kun smuk at se på, men den har også en stærk symbolik og energi. Den betragtes som en sten for jordforbindelse og stabilitet, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der søger at finde balance i deres liv. Stenen er kendt for at fremme tålmodighed og afslapning, og dens rolige energi kan hjælpe med at lindre stress og angst. Mange bruger Jaspis Kabamba som en støtte under meditation, hvor den kan hjælpe med at skabe en dybere forbindelse til naturen og jorden.

Denne mineral siges også at være en kraftfuld healer, som kan støtte både fysisk og følelsesmæssig helbredelse med sin stærke energi. Den menes at styrke immun systemet, afgifte kroppen og understøtte kroppens naturlige helingsprocesser. På det følelsesmæssige plan kan Jaspis Kabamba hjælpe med at frigive gamle negative mønstre og fremme en følelse af fred og accept.

Udover dens spirituelle egenskaber er Jaspis Kabamba også en populær dekorativ sten, der fremhæver skønheden af naturlige sten. Den kan bruges i hjemmet som en del af en krystalopsætning, i smykker eller som en personlig amulet. Dens beroligende energi og smukke udseende gør den til en ideel gave til dem, der sætter pris på naturens skatte og søger indre ro.

Vores Jaspis Kabamba er nøje udvalgt for dens kvalitet og skønhed. Hver sten er unik, og vi garanterer, at du modtager en sten, der vil bringe glæde og balance til dit liv.

Rensning:

Rensning og opladning af Jaspis Kabamba lommesten:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalaya salt
  • Røgelse
  • Vand
  • Jord
  • Visualisering

Ønsker du at læse mere om hvordan du kan rense dine krystaller, så kan du læse vores blog indlæg her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Jaspis Kabamba lommesten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen