Sandrose

25,00 kr.

Står for kreativitet og styrker koncentration. Forstærker sammenhold i familie eller andre grupper. Giver stabilitet og tryghed til sensitive og fintfølende mennesker. Til healing af sår og brækkede knogler. Reparere et svækket syn og forstærker hår og negle.
Stjernetegn: Tvilling.
Chakra: Hjerte.
Størrelse: 3,5cm

På lager

Læs mere om produktet her

Sandrose buket er en fascinerende krystalformation, der ligner en blomst skabt af naturen selv. Dens blide, rosenlignende struktur gør den til en unik og smuk tilføjelse til enhver krystalsamling, og dens spirituelle egenskaber gør den til en kraftfuld sten til beskyttelse og balance. Sandrose, også kendt som “ørkenrosen” eller “sandet rosette,” er en ægte naturens skulptur.

Dannelse

Sandrose dannes over millioner af år gennem en naturlig proces, hvor vand inddamper i ørkenområder, hvilket efterlader mineralaflejringer, især gips eller baryt, som krystalliserer sammen med sand. Denne proces skaber de unikke rosenlignende former, der er karakteristiske for sandrosen. Disse formationer findes ofte i ørkenområder som Sahara, Arizona og Mexico. Sandroser varierer i størrelse og farve, afhængigt af de lokale mineralsammensætninger, hvilket gør hver enkelt sten unik. Dannelsen kræver et tørt og varmt miljø, hvor langsom fordampning og sandophobning kan skabe de særprægede blomstermønstre.

Egenskaber

Sandrose er kendt for sine kraftfulde beskyttelsesegenskaber. Den hjælper med at fjerne negativ energi og skabe et beskyttende skjold omkring bæreren eller det rum, hvor den er placeret. Den er også forbundet med ro og klarhed, hvilket gør den til en fremragende sten til meditation og refleksion. Sandrose hjælper med at fjerne følelsesmæssige blokeringer og fremmer en følelse af balance og indre ro. Den kan også hjælpe med at styrke selvindsigt og skabe forbindelse til åndelige guider eller højere bevidsthed.

Denne sten er perfekt til dem, der ønsker at bringe en følelse af fred og beskyttelse ind i deres hjem eller spirituelle praksis. Sandrosens naturlige skønhed gør den til en fantastisk dekorativ sten, samtidig med at dens energier støtter beskyttelse og heling.

Rensning:

Rensning og opladning af sandrose buket:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af Rosenkvarts, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Sandrose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen