Hvid Jade engel

145,00 kr.

Hvid jade menes at være en sten, der kan bidrage til fred, harmoni og balance. Den siges også at have en beroligende virkning på sindet og kroppen, hvilket gør den populær til meditation og afslapning. Hvid jade kan hjælpe med at rense sindet for negative tanker og fremme positiv energi. Det menes også at styrke forbindelsen til åndelige sfærer og fremme åndelig vækst. Hvid jade anses også for at være en sten for renhed og uskyld, og den kan symbolisere fred og kærlighed.

 

På lager

Læs mere om produktet her

Dannelse: Hvid jade, også kendt som “nephrit jade,” dannes dybt i jordens skorpe under højtryk og temperatur. Denne proces involverer metamorfe reaktioner mellem dolomit og kvarts, som skaber denne smukke, mælkehvide sten. Dens unikke farve skyldes tilstedeværelsen af forskellige mineraler og sporstoffer, som er integreret i stenen under dens dannelse.

Oprindelse: Hvid jade findes hovedsageligt i lande som Kina, Rusland, og New Zealand. Disse regioner er kendt for deres rige forekomster af nephrit jade, hvor traditionen med at bruge og værdsætte jade går tusinder af år tilbage, især i Kina, hvor jade anses som en af de mest værdifulde og spirituelt betydningsfulde sten.

Energirensning og Harmoni: Hvid jade er kendt for sine stærke rensende og harmoniserende egenskaber. Denne krystal hjælper med at skabe fred og ro i både det indre og ydre miljø. Når den bruges i meditation, kan hvid jade hjælpe med at rense sindet for negative tanker og følelser, hvilket fremmer en dyb følelse af indre fred. Energien fra hvid jade arbejder blidt men effektivt, hvilket gør den ideel til dem, der søger en stabiliserende og balancerende energi i deres liv.

Beskyttelse og Åndelig Vækst: Ud over dens harmoniserende egenskaber er hvid jade også kendt for sine beskyttende energier. Den fungerer som en skjold mod negativitet og hjælper med at beskytte mod uønskede energier. Dette gør den til en fremragende sten at have i hjemmet eller bære som smykke for personlig beskyttelse. Hvid jade fremmer også åndelig vækst ved at styrke forbindelsen til det højere selv og åndelige guider. Dette kan hjælpe med at åbne op for spirituelle indsigter og øge bevidstheden.

Heling og Balance: Hvid jade er en kraftfuld healer, der kan bruges til at bringe balance og harmoni til kroppen og sindet. Den hjælper med at stabilisere humør og følelsesmæssige udsving, hvilket fremmer en følelse af ro og balance. Hvid jade kan også støtte fysisk heling ved at styrke kroppens energifelter og fremme en sund energistrøm. Ved at integrere hvid jade i dine daglige rutiner, såsom at bære den som smykke eller have den i dit hjem, kan du opleve en øget følelse af velvære og indre harmoni.

Stjernetegn: Vædder, tvilling, tyr og vægt.
Chakra: Krone

Rensning og opladning af hvid Jade engel:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Vand
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af din hvid jade engel, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Hvid Jade engel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen