Lava armbånd

99,00 kr.

Har du Lava liggende i dit hjem eller på din arbejdsplads, vil den skabe et roligt og healende miljø. Omgivelserne vil opleves som rene og sunde, og den vil give dig en rigtig god jordforbindelse når det hele kan være hektisk. Man kan lægge dem på en varm radiator et par timer, eller i ovnen på ca. 50 grader. De opvarmede Lavasten lægges på kroppen, hvor den opfanger og befrier kroppen for stress og spændinger.
Perlerne måler 6mm.
Stjernetegn: Tyr og krebs
Chakra: Rod

På lager

Læs mere om produktet her

Lava armbånd er ikke kun smukke og unikke smykker, men de tilbyder også mange praktiske fordele. Deres evne til at fremme jordforbindelse og styrke, kombineret med deres funktion som æterisk olie diffusorer, gør dem til en værdifuld tilføjelse til enhver smykkesamling. Uanset om du søger en måde at reducere stress, øge din stabilitet eller simpelthen nyde duften af dine yndlingsolier, er et lava armbånd et alsidigt og funktionelt valg.

Dannelse: Lava sten, også kendt som basalt, dannes gennem vulkansk aktivitet. Når en vulkan udspyr smeltet lava, køler og størkner den over tid og skaber porøse, lette sten. Denne proces sker typisk på jordens overflade efter et vulkanudbrud, hvor den hurtigt afkøles i kontakt med luft eller vand. De porøse strukturer i lavastenene skyldes de gasbobler, der er fanget i lavaen under størkningen.

Oprindelse: Lava sten findes overalt i verden, hvor der er vulkansk aktivitet. Nogle af de mest kendte steder for udvinding af lavasten inkluderer Hawaii, Island og Italien. Disse regioner har en rig historie med vulkansk aktivitet, hvilket giver ideelle betingelser for dannelsen af lavasten. Når stenene er blevet udvundet, forarbejdes de ofte til perler og andre former, der bruges i smykker som armbånd.

Rensning og opladning af Lava armbånd:

  • Vand
  • Kortvarigt i sollys
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit .
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af din båndet Ametyst kugle, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Lava armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen