Sodalit børne armbånd

89,00 kr.

De små smukke armbånd passer perfekt til børn eller voksne med små håndled.
Sodalit er en smuk, blå krystal, der fremmer mental klarhed, selvudtryk og indre ro. Sodalit øger selvtilliden, især i sociale situationer. Den hjælper med at reducere angst og nervøsitet, der ofte kan opstå i store forsamlinger eller når man skal tale offentligt. Ved at skabe en følelse af indre ro og selvtillid kan sodalit hjælpe med at tale og udtrykke sig mere frit og naturligt med andre.
Bær sodalit som armbånd for at have dens energier tæt på dig hele dagen.
Perlerne måler 6mm.
Anbefales ikke til børn under 3 år pga. kvælningsfare.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Sodalit børne armbånd

Sodalit børne armbånd er en kraftfuld krystal, der kan have en positiv indflydelse på din evne til at kommunikere og interagere med andre. Ved at åbne halschakraet, fremme selvudtryk og øge selvtilliden, hjælper sodalit med at forbedre dine relationer.
Sodalit er særlig effektiv til at åbne og balancere halschakraet, som er centrum for kommunikation og selvudtryk. Ved at aktivere dette chakra hjælper sodalit med at lette klar og ærlig kommunikation. Dette er afgørende i både personlige og professionelle sammenhænge, hvor tydelig kommunikation er nødvendig for at undgå misforståelser og konflikter.
Denne krystal hjælper med at udtrykke tanker og følelser klart og uden frygt. Ved at fjerne blokeringer, der kan hæmme selvudtryk, giver sodalit mod til at tale sandheden og dele personlige tanker og ideer. Dette kan være særligt nyttigt i sociale situationer, hvor åben og autentisk kommunikation er nøglen til at skabe og opretholde stærke relationer.

 

Rensning og opladning af Sodalit:

  • Vand
  • Måneskin
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

 

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af dit Sodalit børne armbånd, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Sodalit børne armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen