Agat crazy lace æg

35,00 kr.

Med Agat crazy lace kan opnås ro og balance i den psykiske energi og kan være en stor hjælp til den der har lav biorytme. Giver glæde, hjertelighed og forståelse for andre mennesker.  Er god som eliksir til at rense og udglatte urenheder i huden.

På lager

Læs mere om produktet her

Lidt om Aget Crazy Lace

Agat Crazy Lace, også kendt som Crazy Lace Agat eller Mexican Lace Agat, er en type agat, der har en karakteristisk, farverig og bølgende mønster, der ligner et levende bånd eller spil af farver. .

Den dannes primært i Chihuahua-regionen i det nordlige Mexico, hvor det er blevet dannet gennem millioner af års geologiske processer. Det dannes typisk i vulkanske bergarter som en del af hydrothermale aflejringer, hvor mineraler som kvarts, siliciumdioxid og jernoxid langsomt har krystalliseret sig for at danne de smukke og komplekse mønstre, der er karakteristiske for Crazy Lace Agat.

Denne Agat har en rig kulturel betydning for folk i Chihuahua-regionen og hele Mexico. Krystallen er blevet værdsat i århundreder for sine smukke farver og mønstre, og den har været brugt til smykker, dekorationer og kunsthåndværk. Agat Crazy Lace er også blevet betragtet som en lykkebringende sten og er blevet båret af folk som en amulet for beskyttelse og held.

Ægget som symbol

Ægget symbolisere nyt liv, nye begyndelser og transformation. Æg repræsenterer ofte livets cyklus, fra starten som et ungt, ubefrugtet æg til udviklingen af en ny skabning. Det symboliserer kontinuiteten af livet og naturens cyklus.

Hvorfor lige vælge denne?

Det lille æg passer perfekt i lommen, så du kan have den med dig over alt. Hver gang du stikker hånden i lommen og mærker det glatte æg, vil den minde dig om hvilken energi den besidder, og hvad den helt konkret skal hjælpe dig med. Eller integrer det i din indretning. Læg det evt. i en lille skål sammen med andre krystaller, og stil det et sted hvor du kan nyde synet.

Stjernetegn: Vædder
Chakra: Rod og hjerte

 

Rensning og opladning af Agat Crazy Lace:

  • Vand
  • Måneskin
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Agat crazy lace æg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *