Agat natur armbånd

119,00 kr.

Agat natur er en ønskesten som fremmer dine evner i spådomme og forudsigelser.
Giver styrke og beskyttelse på rejser.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Agat Natur

Agat Natur har en energi, der hjælper med at skabe stabilitet og balance. Det kan give bæreren en følelse af ro og forankring. Derudover giver den god beskyttelse, som særligt egner sig til at tage med, når man skal ud på nye eventyr. Den danner et energetisk skjold omkring bæreren, som afskærmer mod negativ energi og disharmoni. Agat Natur støtter følelsen af indre styrke og mod, og støtter dig i at følge din intuition.

Gennem tiden er den anvendt til behandling af sår, forstrækninger og forstuvninger. Som smertelindrende og mod tarmproblemer og luft i maven. Til at normalisere hjerterytme, puls og til at øge blodomløbet.

Kan hjælpe med at finde tabte ting.

Hvorfor lige armbånd?

Vil du gerne have energierne med dig rundt i løbet af dagen, er det oplagt med enten lommesten eller som smykke. De mange forskellige energi armbånd giver dig ikke “bare” energi. Du får et smykke som er synlig for dig selv og omverden. Jo oftere du ser og mærker din krystal, og jo mere energi du lægger i den, jo mere kan den give dig tilbage. Armbåndende findes i et væld af farver og energier som kan passe til enhver lejlighed.

Perlerne måler: 6mm
Stjernetegn: Tvilling
Chakra: Pineal og krone

 

Rensning og opladning af Agat:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Vand
  • Jord
  • Røgelse
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Agat natur armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *