Ametyst æg nr1

1.595,00 kr.

 Ametysten har en beroligende og afslappende energi. Det kan hjælpe med at lindre stress, angst og følelsesmæssig uro. Mange bruger ametysten som en meditationssten for at fremme ro og indre fred.

På lager

Læs mere om produktet her

Ametyst

Ametyst er en af de mest velkendte krystaller vi har. Det er en fantastisk smuk krystal, som tiltrækker os med sin smukke lilla farve, og høje vibration. Det er en meget beroligende krystal, som er god mod søvnløshed og dårlige drømme. Den giver selvtillid og klarhed i tanker, og styrker dine psykiske evner. Den renser din aura og højner energien omkring dig.
Ametyst spreder healing og beskyttelse i dit hjem. Da den kan have en beroligende virkning på sindet, hvilket gør den velegnet til at hjælpe med søvnproblemer. Placer en ametyst ved siden af din seng eller under hovedpuden for at skabe en beroligende atmosfære.

Ametysten er helt perfekt til dig, der føler dig stresset, og hvor forvirring og frygt, har overtaget magten. Her vil den støtte dig i at skabe klarhed, og samtidig beskytte dig, så du kan komme videre. Er du interesseret i at udvikle dig spirituelt, vil Ametysten stimulere dit 3. øje, og åbne op for nye energier, indsigter og inspirationer.

Da dens energi er meget blid, vil ikke overvælde dig, men være en klar og positiv energi, som du let kan forbinde dig med.

Gennem tiden er Ametysten brugt mod misbrug, mavepine, migræne, hudlidelser og feber.

Ametyst er en kvarts variation, der altså tilhører den kraftfulde kvartsfamilie.

Ægget som symbol

Ægget symbolisere nyt liv, nye begyndelser og transformation. Æg repræsenterer ofte livets cyklus, fra starten som et ungt, ubefrugtet æg til udviklingen af en ny skabning. Det symboliserer kontinuiteten af livet og naturens cyklus.

Mål: 14,4 x 10,3

Stjernetegn: Stenbuk, fisk og jomfru.
Chakra: Pineal og krone.

 

Rensning og opladning af Ametyst:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Ametyst æg nr1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *