Ametyst engel

149,00 kr.

Ametysten er en beroligende krystal, som er god mod søvnløshed og dårlige drømme. Den giver selvtillid og klarhed i tanker, og styrker psykiske evner. God mod misbrug, mavepine, migræne, hudlidelser og feber.
Stjernetegn: Stenbuk, fisk og jomfru.
Chakra: pineal og krone.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Ametyst

Ametyst er en af de mest velkendte krystaller vi har. Det er en fantastisk smuk krystal, som tiltrækker os med sin smukke lilla farve, og høje vibration. Det er en meget beroligende krystal, som er god mod søvnløshed og dårlige drømme. Den giver selvtillid og klarhed i tanker, og styrker dine psykiske evner. Den renser din aura og højner energien omkring dig.

Ametysten er helt perfekt til dig, der føler dig stresset, og hvor forvirring og frygt, har overtaget magten. Her vil den støtte dig i at skabe klarhed, og samtidig beskytte dig, så du kan komme videre. Er du interesseret i at udvikle dig spirituelt, vil Ametysten stimulere dit 3. øje, og åbne op for nye energier, indsigter og inspirationer.

Da dens energi er meget blid, vil ikke overvælde dig, men være en klar og positiv energi, som du let kan forbinde dig med.

Gennem tiden er Ametysten brugt mod misbrug, mavepine, migræne, hudlidelser og feber.

Ametyst er en kvarts variation, der altså tilhører den kraftfulde kvartsfamilie.

 

Rensning og opladning af Ametyst:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Ametyst engel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *