Ansigtsrulle i Hvid Jade

229,00 kr.

At anvende en ansigtsrulle er mere end bare en massagepraksis. Det er en mulighed for at fordybe dig i et øjeblik af selvforkælelse og velvære.

Ansigtsrullen er et populært skønhedsværktøj, der bruges til at forbedre hudens udseende, og fremme velvære. Når rullen føres hen over huden i bestemte mønstre, fremmer det ikke kun blodcirkulationen, men siges også at løsne blokeringer og lette energistrømmen. Dette kan afhjælpe væskeophobninger og medføre reducering af rynker og give huden en smukkere glød.

På lager

Læs mere om produktet her

Hvid Jade

Hvid jade menes at være en sten, der kan bidrage til fred, harmoni og balance. Den siges også at have en beroligende virkning på sindet og kroppen, hvilket gør den populær til meditation og afslapning. Hvid jade kan hjælpe med at rense sindet for negative tanker og fremme positiv energi. Det menes også at styrke forbindelsen til åndelige sfærer og fremme åndelig vækst. Hvid jade anses også for at være en sten for renhed og uskyld, og den kan symbolisere fred og kærlighed.
Stjernetegn: Vædder, tvilling, tyr og vægt.
Chakra: Krone

Mindfulness

At være til stede i nuet kan være en udfordring for mange i en stresset hverdag. Derfor kan det være nødvendigt at tilføje rolige stunder, netop for at reducere stress og udbrændthed. Pga. den stigende tendens er ordet “mindful” de seneste år blevet særdeles kendt. At være ”mindful” refererer til at være opmærksom på, og nærværende i øjeblikket uden at dømme. Det er en praksis, der stammer fra buddhistisk meditation, og er blevet populær i moderne psykologi og selvudvikling. At være mindful handler om at opnå en bevidst tilstand, hvor du fuldt ud oplever nuet, uden at lade tanker om fortiden eller fremtiden forstyrre dig.

 

Rensning og opladning af hvid Jade:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Vand
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Ansigtsrulle i Hvid Jade”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *