Bjergkrystal spids

725,00 kr.

Bjergkrystallen eller “master healeren,” anses af mange som den mest powerfulde og essentielle krystal overhovedet. Bjergkrystallen er meget healende og energigivende og er derfor anvendt til stort set alle former for skavanker. Den fungerer perfekt sammen med andre krystaller da den booster energien i dem. Derfor er den et “musthave” for alle krystalelskere, og nybegyndere inden for krystalverdenen. Den rene energi giver dig klare tanker og mulighed for at leve sine talenter fuldt ud.
Spidsen målretter healingen til det sted der er behov for det, og forstærker de positive energier. Derfor kan du med fordel vende denne ind mod dig selv under meditation, under en krystalhealing eller du kan placere den et sted, hvor den kan sprede sin energi ud i dit hjem.
Bjergkrystal er en kvarts som både kan være helt klar eller mælkehvid. Den er i familie med røgkvarts, rosenkvarts, ametyst og citrin.
Højde: 18cm
Stjernetegn: Alle
Chakra: Alle

På lager

Læs mere om produktet her

Rensning og opladning af Bjergkrystal:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Bjergkrystal spids”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *