Blomster Agat armbånd

89,00 kr.

En Blomster Agat giver selvtillid og styrker din opfattelsesevne så du opfanger den guiden der skal til, for at få dine talenter til at blomstre. Den hjælper med at bearbejde sorg og smerte, og åbner dine øjne for kærligheden.

Stjernetegn: Tvilling
Chakra: Hjerte

 

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Blomster Agat

Blomster Agat siges at have en beroligende og trøstende energi, der kan støtte i følelsesmæssig heling. Det kan hjælpe med at lindre stress, angst og skabe en følelse af indre ro. På grund af dens unikke mønstre og farver anses blomsteragat ofte for at være inspirerende og styrkende for kreativitet. Den kan derfor bruges som en støtte til kunstneriske bestræbelser, og kreative udtryk. Den hjælper dig med at finde ind til dit inderste potentiale, og giver ro til  at udforske passioner.

Hvad er det, der kan tænde en gnist indeni os? Og hvad er det, der får hjertet til at banke hurtigere? Identificeringen af disse lidenskaber kan være nøglen til at afdække dine unikke gaver og talenter. Sammenfattende er at finde ind til ens indre potentiale en berigende rejse af selvopdagelse. Det er en proces, der kræver tålmodighed, dedikation og kærlighed til sig selv. Når vi begynder at forbinde med vores autentiske selv og frigøre vores indre potentiale, åbner vi døren til et liv fyldt med formål, tilfredshed og dyb forbindelse med os selv og verden omkring os.

Hvorfor lige armbånd?

Vil du gerne have energierne med dig rundt i løbet af dagen, er det oplagt med enten lommesten eller som smykke. De mange forskellige energi armbånd giver dig ikke “bare” energi. Du får et smykke som er synlig for dig selv og omverden. Jo oftere du ser og mærker din krystal, og jo mere energi du lægger i den, jo mere kan den give dig tilbage. Armbåndende findes i et væld af farver og energier som kan passe til enhver lejlighed.

 

Rensning og opladning af Blomster Agat:

  • Fuldmånens stråler
  • Vand
  • Selenit
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Blomster Agat armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *