Celestit klynge

559,00 kr.

Celestit forbinder dig til et højere energifelt, og hjælper med forståelse af den åndelige verden. Den gør det muligt at kommunikere med engle og afdøde.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Celestit

Celestit, som også er kendt som Celestine, er en smuk og beroligende krystal, der har en skøn himmelblå farve. Denne krystal har en unik energi, der bringer følelser af fred, klarhed og åndelig forbindelse.

Den er også kendt for at åbne det tredje øje, og fremme åndelig forbindelse. Det kan hjælpe med at styrke din intuition og åbne dig for guddommelig vejledning og visdom. Gennem arbejdet med den kan du lære at kommunikere med afdøde.

Du kan arbejde med Celestit ved at meditere med den, eller placere den i dit hjem eller arbejdsområde. Når du arbejder med  denne krystal, kan du fokusere på at indstille dine intentioner for fred, klarhed og åndelig forbindelse.

Stjernetegn: Tvilling.
Chakra: Hals og krone.

 

Rensning og opladning af Celestit:

  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Røgelse
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Celestit klynge”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *