Hvid agat æg

35,00 kr.

Hvid Agat udsender en mild og healende energi som skaber ro og harmoni. Den hjælper dig med at turde leve livet som den du er, og det du drømmer om, og ikke som andre vil og ønsker det. Den øger din selvstændighed, så du ubesværet kan stå på egne ben.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Hvid Agat

Agat har gennem tiden haft en vigtig rolle i mange spirituelle praksisser og ritualer. Dens rene energi har gjort den til et populært valg til meditation, healing og åndeligt arbejde. Agat siges at styrke forbindelsen til jorden og fremme følelsen af ro, stabilitet og indre fred. Derfor går den også under navnet Fredsagat.

Ægget som symbol

Ægget symbolisere nyt liv, nye begyndelser og transformation. Æg repræsenterer ofte livets cyklus, fra starten som et ungt, ubefrugtet æg til udviklingen af en ny skabning. Det symboliserer kontinuiteten af livet og naturens cyklus.

Hvorfor lige vælge denne?

Det lille æg passer perfekt i lommen, så du kan have den med dig over alt. Hver gang du stikker hånden i lommen og mærker det glatte æg, vil den minde dig om hvilken energi den besidder, og hvad den helt konkret skal hjælpe dig med. Eller integrer det i din indretning. Læg det evt. i en lille skål sammen med andre krystaller, og stil det et sted hvor du kan nyde synet.

Stjernetegn: Tvilling
Chakra: Krone

 

Rensning og opladning af hvid Agat:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Hvid agat æg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *