Tigerøje måne

49,00 kr.

Tigerøje giver dig evnen til at samle jordens og solens energi, hvilket giver stabilitet og drivkraft . Det vil få dig til at bevare dit fokus, så du lettere når dit mål. Tigerøje beskytter dig mod udefra kommende farer og fjerner usikkerhed, stress og humørsvingninger.

På lager

Læs mere om produktet her

Hvordan kan du bruge den?

Du kan med fordel placere Tigerøje på dit skrivebord eller en anden arbejdsplads for at forbedre dit arbejdsflow. Eller, brug den i forbindelse med sport, for at give dig styrke til at yde mest muligt. Du kan også bruge krystallen i dine meditationssessioner. Hold krystallen i hånden eller placer den foran dig for at forstærke din forbindelse til dens energier. Mærk styrken, og lad dens energi vejlede dig mod en mere selvsikker, fokuseret og jordforbundet tilværelse.

Krystaller generelt

Krystallerne har en lang historie inden for spirituel praksis og udvikling. Mange mennesker bruger dem som redskaber, til at støtte deres spirituelle rejse og fordybelse.

At bruge krystaller er en personlig oplevelse, og mange finder glæde og mening i at udforske deres magi. Uanset om det er for energi, balance, intention eller æstetik, kan krystaller være en inspirerende og berigende del af din daglige rutine.

Krystaller er kendt for deres evne til at absorbere, lagre og udsende energi. Ved at bruge krystaller kan du forbinde dig med forskellige energifrekvenser, der kan påvirke dit fysiske, mentale og åndelige velbefindende. Krystaller kan hjælpe med, at bringe balance og harmoni i kroppens energisystemer. Hver krystal har sin unikke vibration, der kan støtte forskellige aspekter af dit helbred. Krystaller er ofte brugt som støtteværktøjer under meditation og mindfulness-praksis. De kan forstærke din evne til at fokusere, støtte din intention, og skabe en rolig atmosfære.

Mange mennesker bruger krystaller som symboler for intentioner og mål. Ved at vælge en krystal, der resonerer med dine mål, kan du bruge den som en påmindelse om dine ønsker og intentioner. Udover deres energiske egenskaber værdsætter mange også krystaller for deres æstetiske skønhed. At omgive sig med smukke krystaller kan bringe glæde og positiv energi ind i ens omgivelser.

Stjernetegn: Stenbuk
Chakra: Rod, hara og solar plexus

 

Rensning og opladning af Tigerøje:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Husk: Ved sygdom bør brugen af krystaller ikke ikke stå alene. Du bør du altid konsultere en læge.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Tigerøje måne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *