Rav børne armbånd

89,00 kr.

De små smukke armbånd passer perfekt til børn eller voksne med små håndled.

Rav børnearmbånd er ikke kun smukke, men også funktionelle smykker, der kan tilbyde en række helende og energetiske fordele. Det er kendt for at give en smertelindrende og beroligende effekt.

Armbåndet passer perfekt til Rav hjerte vedhænget. Du finder det lige her: https://krystalriget.dk/vare/rav-hjerte-vedhaeng/

Anbefales ikke til børn under 3 år pga. kvælningsfare.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Rav børne armbånd

Rav har været værdsat i tusinder af år for sin skønhed og de formodede helbredende egenskaber. Når rav bruges i form af armbånd, specielt designet til børn, menes det at bringe en række fordele, der kan understøtte barnets fysiske og følelsesmæssige velvære. Ravs varme, gyldne farve, skaber en energi fuld af balance og harmoni. For børn kan dette betyde en bedre evne til at håndtere følelser og en generel følelse af velvære. Rav er forbundet med jordens energi, hvilket kan hjælpe med at føle stabilitet. Dette kan være særlig gavnligt for børn, der er tilbøjelige til at være overaktive eller har svært ved at koncentrere sig. Rav er en organisk ædelsten, som stammer fra forstenet træharpiks. Rav dannes fra harpiks, der udskilles af visse typer træer, primært nåletræer. Over millioner af år gennemgår harpiksen en polymeriseringsproces, hvor den hærder og bliver til rav. Denne proces involverer også eksponering for varme og tryk, hvilket yderligere bidrager til hærdningen.

Rensning og opladning af Rav:

  • Vand
  • Måneskin
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

 

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af dit Rav børne armbånd, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Rav børne armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen