Båndet Ametyst kugle

875,00 kr.

En særdeles smuk båndet Ametyst. Det er en beroligende krystal, som er god mod søvnløshed og dårlige drømme. Den giver selvtillid og klarhed i tanker, og styrker psykiske evner. Båndet ametyst, også kendt som chevron ametyst, er en smuk variant af ametyst, som er kendetegnet ved sine unikke, zigzag- eller V-formede bånd i lilla og hvid. Disse bånd dannes naturligt og skaber et fascinerende mønster, der tilføjer en visuel dybde til stenen.
Mål: 7,8cm

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i båndet Ametyst

Denne bånd ametyst kugle er et smukt element til dit hjem, eller en fantastisk energikilde til din spirituelle praksis.
Båndet ametyst er kendt for at fremme spirituel vækst og mental klarhed. Denne sten hjælper med at åbne det tredje øje og kronechakraet, hvilket styrker intuitionen og forbindelse til det højere selv. Det er en fremragende krystal til meditation og åndelig praksis.
Ametyst er en af de mest velkendte krystaller vi har. Det er en fantastisk smuk krystal, som tiltrækker os med sin smukke lilla farve, og høje vibration. Det er en meget beroligende krystal, som er god mod søvnløshed og dårlige drømme. Den giver selvtillid og klarhed i tanker, og styrker dine psykiske evner. Den renser din aura og højner energien omkring dig.

Ametysten er helt perfekt til dig, der føler dig stresset, og hvor forvirring og frygt, har overtaget magten. Her vil den støtte dig i at skabe klarhed, og samtidig beskytte dig, så du kan komme videre. Er du interesseret i at udvikle dig spirituelt, vil Ametysten stimulere dit 3. øje, og åbne op for nye energier, indsigter og inspirationer.

Da dens energi er meget blid, vil ikke overvælde dig, men være en klar og positiv energi, som du let kan forbinde dig med.

Gennem tiden er Ametysten brugt mod misbrug, mavepine, migræne, hudlidelser og feber.

Ametyst er en kvarts variation, der altså tilhører den kraftfulde kvartsfamilie. Den  vokser i hulrum i grotter, og det er jernindholdet der er afgørende for den lilla farve. Farven kan falme i sollys.

Kuglen som symbol

En båndet ametyst kugle, udstråler en jævn energi og fremmer en følelse af helhed og balance. Deres form repræsenterer fuldkommenhed og er velegnede både til meditation og som en smuk del i boligindretningen.
Stjernetegn: Stenbuk, fisk og jomfru.
Chakra: Pineal og krone.

 

Rensning og opladning af båndet Ametyst kugle:

 

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af din båndet Ametyst kugle, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Båndet Ametyst kugle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *