Bjergkrystal børne armbånd

89,00 kr.

De små smukke armbånd passer perfekt til børn eller voksne med små håndled.
Bjergkrystallen forstærker positive energier, giver klare tanker og forbedrer koncentrationen. Den er også kendt som Masterhealeren, og er uundværlig i en krystalsamling. Den giver mulighed for at leve sine talenter fuldt ud, er meget healende, og er perfekt til at forstærke energien i andre krystaller.
Perlerne måler 6mm
Anbefales ikke til børn under 3 år pga. kvælningsfare.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Bjergkrystal børne armbånd

Bjergkrystal eller “master healeren,” anses af mange som den mest powerfulde og essentielle krystal overhovedet. Bjergkrystallen er meget healende og energigivende og er derfor anvendt til stort set alle former for skavanker. En af de primære egenskaber ved bjergkrystal er dens evne til at forstærke energier og intentioner. Det fungerer som en forstærker for andre krystaller, energiarbejde og positive intentioner.
Derfor er den et “musthave” for alle krystalelskere, og nybegyndere inden for krystalverdenen. Den rene energi giver dig klare tanker og mulighed for at leve dine talenter fuldt ud.
Bjergkrystal er ofte forbundet med helbredende energier. Det kan hjælpe med at genoprette balance i kroppen og forbedre den generelle vitalitet.
Den siges at have en balancerende virkning på kroppens energicentre, også kendt som chakraer. Det hjælper med at harmonisere energistrømmen og fremmer generel energibalancering.
Bjergkrystal er en kvarts som både kan være helt klar eller mælkehvid. Den er i familie med røgkvarts, rosenkvarts, ametyst og citrin.
Stjernetegn: Alle
Chakra: Alle

 

Rensning og opladning af Bjergkrystal børne armbånd:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af dit bjergkrystal armbånd, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

 

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Bjergkrystal børne armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *