Bjergkrystal Gua Sha

189,00 kr.

At anvende Gua Sha, er mere end bare en massagepraksis. Det er en mulighed for at fordybe dig i et øjeblik af selvforkælelse og velvære.

Gua Sha er et populært skønhedsværktøj, der bruges til at forbedre hudens udseende, og fremme velvære. Når Gua Sha redskabet glides over huden i bestemte mønstre, fremmer det ikke kun blodcirkulationen, men siges også at løsne blokeringer og lette energistrømmen. Dette kan afhjælpe væskeophobninger og medføre reducering af rynker og give huden en smukkere glød.

Bjergkrystal er meget healende. Den løfter energien både hos dig og booster dine andre krystaller. Giver mulighed for at udleve dine talenter.

 

 

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Bjergkrystal gua sha

Bjergkrystal eller “master healeren,” anses af mange som den mest powerfulde og essentielle krystal overhovedet. Bjergkrystallen er meget healende og energigivende og er derfor anvendt til stort set alle former for skavanker. Den fungerer perfekt sammen med andre krystaller da den booster energien i dem. Derfor er den et “musthave” for alle krystalelskere, og nybegyndere inden for krystalverdenen. Den rene energi giver dig klare tanker og mulighed for at leve sine talenter fuldt ud.

Flere og flere foretrækker at anvende Gua Sha i deres hudplejerutiner. Den er velegnet til en dybdegående massage af ansigtet, som effektivt løsner op for spændinger. Gua Sha kan være gavnlig for hudens sundhed og give en smuk glød til huden.

Bjergkrystal er ofte forbundet med helbredende energier. Det kan hjælpe med at genoprette balance i kroppen og forbedre den generelle vitalitet.
Den siges at have en balancerende virkning på kroppens energicentre, også kendt som chakraer. Det hjælper med at harmonisere energistrømmen og fremmer generel energibalancering.
Bjergkrystal er en kvarts som både kan være helt klar eller mælkehvid. Den er i familie med røgkvarts, rosenkvarts, ametyst og citrin.
Stjernetegn: Alle
Chakra: Alle

Mindfulness

At være til stede i nuet kan være en udfordring for mange i en stresset hverdag. Derfor kan det være nødvendigt at tilføje rolige stunder, netop for at reducere stress og udbrændthed. Pga. den stigende tendens er ordet “mindful” de seneste år blevet særdeles kendt. At være ”mindful” refererer til at være opmærksom på, og nærværende i øjeblikket uden at dømme. Det er en praksis, der stammer fra buddhistisk meditation, og er blevet populær i moderne psykologi og selvudvikling. At være mindful handler om at opnå en bevidst tilstand, hvor du fuldt ud oplever nuet, uden at lade tanker om fortiden eller fremtiden forstyrre dig.

 

Rensning og opladning af Bjergkrystal gua sha:
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering
  • Vand

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af krystaller, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Bjergkrystal Gua Sha”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *