Fluorit børne armbånd split

39,00 kr.

De små smukke armbånd passer perfekt til børn eller voksne med små håndled.
Denne krystal hjælper med at balancere følelser og fremme indre ro. Fluorit kan lindre stress og angst, hvilket giver børn en følelse af tryghed og ro, især i udfordrende situationer. Den hjælper dig med at træffe de rigtige valg, og giver glæde og positivitet.
Anbefales ikke til børn under 3 år pga. kvælningsfare.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Fluorit

Fluorit er en krystal, der på mange måder afspejler forårets kvaliteter og energier. Foråret er en tid for fornyelse, vækst og forandring, og fluorit er kendt for sine helende og balancerende egenskaber, der kan støtte disse processer. Grøn Fluorit er kendt for at bringe balance og ro, og hjælper med at helbrede hjertechakraet. Denne krystal har en beroligende energi, der hjælper med at reducere stress og angst, og er fantastisk til at fremme ro og følelsesmæssig stabilitet. En skøn krystal som hjælper med at skabe en følelse af indre fred.
Lilla Fluorit styrker åndelig bevidsthed og intuition, og er forbundet med tredje øje. Ved at støtte og styrke denne evne kan vi hjælpe børn med at udvikle en stærk forbindelse til deres indre verden, som vil tjene dem godt gennem hele livet.
Den gule fluorit udstråler en energi af optimisme og glæde. Den løfter humøret og giver en følelse af lykke og positivitet.
Stjernetegn: Fisk os stenbuk.
Chakra: Hjerte og krone.

 

Rensning og opladning af dit Fluorit børne armbånd:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af dit fluorit børne armbånd, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Fluorit børne armbånd split”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *