Rosenkvarts børne armbånd

89,00 kr.

De små smukke armbånd passer perfekt til børn eller voksne med små håndled.
Rosenkvarts giver en beroligende energi, som nænsomt fjerner al negativ energi fra kroppen. Den er god til at heale på sårede følelser og giver dig ro og balance. Med rosenkvarts vil du både udvikle evnen til at være mere selvkærlig, og vise næstekærlighed overfor dem du omgås. Bruges til afskærmning af skadelige stråler fra fx. telefon- fjernsyns- og computerskærme. Har man den i nærheden, stimuleres den sande livskraft.
Perlerne måler 6mm.
Anbefales ikke til børn under 3 år pga. kvælningsfare.

På lager

Læs mere om produktet her

Energien i Rosenkvarts børne armbånd

Rosenkvarts er en af de mest kendte og elskede krystaller inden for både spirituel praksis og smykkefremstilling. Dens blide, lyserøde farve og helende energier gør den til en favorit blandt mange. Rosenkvarts er primært kendt som “kærlighedens sten”. Den er stærkt forbundet med hjertechakraet og er kendt for at fremme kærlighed i alle dens former – selvkærlighed, romantisk kærlighed, venskabelig kærlighed og universel kærlighed. Rosenkvarts har kraftfulde helende egenskaber, især når det kommer til følelsesmæssige sår og traumer. Den har en beroligende og trøstende energi, som hjælper med at lindre smerte og sorg. Rosenkvarts bruges ofte i smykker som armbånd, halskæder, og ringe. At bære rosenkvarts som et smykke er en fantastisk måde at holde dens energier tæt på kroppen.

Rosenkvarts til børn

Rosenkvarts er som tidligere nævn kendt som “kærlighedens sten” og hjælper med at fremme kærlighed og medfølelse. Dette kan være særlig gavnligt for børn, da det hjælper dem med at udvikle sunde relationer til deres familie, venner og omgivelser. Rosenkvarts er kendt for sine blide, kærlige energier, der kan hjælpe børn med at føle sig trygge og elskede. Krystallen opmuntrer børn til at elske og acceptere sig selv, hvilket er vigtigt for deres følelsesmæssige udvikling. Krystallen fremmer følelsesmæssig balance og hjælper med at reducere stress og angst. Rosenkvarts hjælper med at heale de følelsesmæssige sår et barn kan opleve fra forskellige situationer som mobning, skilsmisse eller tab af en elsket.

Stjernetegn: Tyr og vægt.
Chakra: Hjerte.

 

Rensning og opladning af Rosenkvarts:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Visualisering

.

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af dit Rosenkvarts børne armbånd, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige.

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Rosenkvarts børne armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *