Tigerøje børne armbånd

59,00 kr.

De små smukke armbånd passer perfekt til børn eller voksne med små håndled.
Tigerøje giver dig evnen til at samle jordens og solens energi, hvilket giver stabilitet og drivkraft . Det vil få dig til at bevare dit fokus, så du lettere når dit mål. Tigerøje beskytter dig mod udefra kommende farer og fjerner usikkerhed, stress og humørsvingninger. Armbåndendes smukke perler veksler fra de mørke brune til helt lyse og gyldne farver.
Perlerne måler 4mm
Anbefales ikke til børn under 3 år pga. kvælningsfare.

På lager

Læs mere om produktet her

Tigerøje

Tigerøje er kendt for sin gyldne eller brune farve og silkeagtige glans. Energien i tigerøje giver mod, og hjælper dig til at bevare fokus. Den kan give styrke til at overvinde frygt og usikkerhed, hvilket fører til øget selvtillid og handlekraft. Da det er en meget groundende sten, kan den bidrage til stabilitet og balance, både fysisk og psykisk. Den understøtter udviklingen af ​​indre styrke og modstandsdygtighed. Det kan hjælpe med at overvinde udfordringer og bevare ro under pres.

Hvorfor lige armbånd?

At give et barn et krystal armbånd kan være en meningsfuld og berigende gave, der går ud over det æstetiske. Krystal armbånd er ikke kun smukke at se på, men de er også fyldt med potentielle helbredende og følelsesmæssige fordele. Krystaller som tigerøje, er kendt for at styrke selvtillid og mod. Disse krystaller kan hjælpe børn med at føle sig mere sikre og selvsikre i udfordrende situationer, som for eksempel i skolen eller i sociale sammenhænge. Armbånd er en rigtig god måde at bære krystallen på, og samtidig fungerer de som smukke accessories.

De mange forskellige energi armbånd giver dig ikke “bare” energi. Du får et smykke som er synlig for dig selv og omverden. Jo oftere du ser og mærker din krystal, og jo mere energi du lægger i den, jo mere kan den give dig tilbage.

Stjernetegn: Stenbuk
Chakra: Rod, hara og solar plexus

Rensning og opladning af Tigerøje:

  • Vand
  • Fuldmånens stråler
  • Selenit .
  • Himalayasalt
  • Røgelse
  • Jord
  • Visualisering

Hvis du ønsker at vide mere omkring rensning af dit Tigerøje børne armbånd, så se vores blogindlæg du kan finde her https://krystalriget.dk/rensning-af-krystaller/

Alle sten og krystaller er unikke, og derfor er de aldrig helt ens. Der kan forekomme størrelsesforskelle, små ridser og ujævnheder. Dog er vi meget bevidste om kvaliteten, og vælger altid det bedst mulige

Krystaller i høj kvalitet

Gratis levering ved køb over 999 kr.

Levering indenfor 1-3 hverdage

Del dine erfaringer med os andre

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Tigerøje børne armbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *